Metaverse, universul virtual visat de Zuckerberg, i-a băgat în spital pe americanii înnebuniţi după jocurile video

Presa americană este plină de cazuri în care oamenii se rănesc singuri, în casă, în timp ce experimentează noile platforme, care par scăpate de sub control.

26915 afișări
Imaginea articolului Metaverse, universul virtual visat de Zuckerberg, i-a băgat în spital pe americanii înnebuniţi după jocurile video

Metavers, universul virtual visat de Zuckerberg, i-a băgat în spital pe americanii înnebuniţi după jocurile video

Este prezentat cazul unui bărbat din Florida, cares-a tăiat având un meci de box în realitatea virtuală. În timp ce aplica un pumn, s-a lovit zdravăn de un obiect din casă, rănindu-se grav.

Alţii suferă de sindromul Gorilla, care îi afectează pe cei care stau prea mult timp cu mâinile ridicate în sus, supunându-se „ordinelor” venite din lumea virtuală.

Totul s-a declanşat de la anunţul făcut de Mark Zuckerberg, bossu-l Meta-Facebook, care le-a spus oamenilor că se intră în era Metaverse, determinând milioane de pasionaţi de jocuri video să experimenteze combinaţia virtual-real.

Mai mulţi spoecialişti susţin că proprietarul Meta-Facebook a intrat într-o fundătură şi că totul pare scăpat de sub control, fiind făcut fără reguli.

Argumentele lor sunt oferite într-un articol de ştiinţă de pe portalul techcafe.ro.


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici