Nokia lansează telefonul pentru James Bond. Prin ce impresionează noul model

  • Nokia a prezentat primul telefon cu tehnologie 5G al companiei într-un mod inedit
  • Telefonul Nokia 8.3 5G a ajuns pe platoul de filmare pentru noul film din seria James Bond
  • Actriţa Lashana Lynch care apare în No Time to Die arată de ce este în stare telefonul
3184 afișări
Imaginea articolului Nokia lansează telefonul pentru James Bond. Prin ce impresionează noul model

Sursa foto: profimedia

Dacă te întrebai care este telefonul pentru spioni, Nokia îţi spune că este noul flagship al companiei. Este primul smartphone 5G lansat de Nokia, la mai bine de jumătate de an după ce a fost prezentat prima dată. Pandemia a amânat lansarea iar Nokia s-a gândit să-ţi aducă aminte de telefon cu efecte speciale.

Actriţa britanică Lashana Lynch care interpretează rolul lui Nomi în noul film James Bond vrea să te convingă că nu e nevoie să mai aştepţi următorul iPhone sau să încerci ultimul Samsung. În scena filmată, actriţa arată de ce este în stare telefonul.
 

 
Telefonul va fi disponibil de săptămâna aceasta la un preţ de 600 de euro. Şeful companiei îţi spune de ce este un telefon care va atrage atenţia.
 
Florian Seiche - CEO HMD Global: Nokia 8.3 5G are abilitatea de a înregistra clipuri cinematice şi fotografii similare, ceea ce este perfect pentru cei pricepuţi la reţelele de socializare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici