(P) Ecranul iPhone 12 Pro Max, mai rezistent decât cel al Samsung Galaxy S21 Ultra

181 afișări
Imaginea articolului (P) Ecranul iPhone 12 Pro Max, mai rezistent decât cel al Samsung Galaxy S21 Ultra

V-aţi întrebat vreodată cât de rezistente sunt cele mai populare două telefoane mobile ale momentului? Astăzi răspundem la această întrebare datorită unuia dintre videoclipurile care sunt distribuite cel mai mult pe reţelele sociale, despre iPhone 12 Pro Max şi Samsung Galaxy S21 Ultra. Nu vorbim despre performanţă, design sau autonomie, ci despre rezistenţă. Ambele dispozitive s-au confruntat cu aceleaşi teste de cădere cu rezultate oarecum diferite şi foarte interesante. Ceea ce putem clarifica este că iPhone-ul se află deasupra Galaxy S21 Ultra şi acum veţi vedea de ce.

Ecranul iPhone 12 Pro Max rezistă tuturor căderilor

Pe o scară a celor mai grave lucruri care se pot întâmpla cu telefonul tău spargerea ecranului se află pe una dintre primele poziţii. Este ceva foarte neplăcut şi foarte scump de reparat, aşa că este normal să căutaţi dispozitive cu un grad mai mare de rezistenţă la căderi. Noul Galaxy S21 Ultra prezintă noul ecran Corning Gorilla Glass Victus, o sticlă care, potrivit companiei, este mult mai puternică decât versiunea anterioară.

Apple a anunţat, de asemenea, îmbunătăţiri ale rezistenţei ecranelor sale odata cu lansarea iPhone 12 Pro Max. Videoclipul la care ne referim în acest articol ne spune cum se comportă aceste bucăţi de sticlă atunci când dispozitivul cade de la diferite înălţimi. Anticipăm deja că sunt imagini destul de dure, din moment ce două telefoane mobile din cea mai înaltă gamă de calitate şi de preţ ajung aproape distruse.

După toate căderile acestor două dispozitive putem spune că iPhone-ul iese cel mai bine. Partea din spate este spartă, dar ecranul este intact şi funcţionează. Acest lucru nu se întâmplă cu ecranul Galaxy S21 Ultra, care ajunge să se spargă după ultima cădere pe care o suferă.

Vestea bună este că ambele dispozitive au o rezistenţă destul de bună. Este foarte probabil ca în fiecare zi să vă confruntaţi cu primele două căderi: din buzunar şi din zona pieptului / capului. Căderea din tavan este foarte puţin probabil să se întâmple în viaţa de zi cu zi a unei persoane, deşi ştiţi deja că, în acest caz, iPhone-ul rezistă mai bine.

Acest videoclip nu demonstrează că iPhone 12 Pro Max este mai rezistent în toate situaţiile, ci pur şi simplu că a gestionat mai bine aceste tipuri de căderi în situaţia video. Ambele dispozitive pot cădea de la o înălţime minimă, iar ecranul dvs. va sfârşi sfărâmat. Trebuie să reţineţi că rezistenţa ambelor ecrane este destul de bună şi nu par uşor de spart în cazul unor căderi accidentale.

Cele două telefoane sunt în competiţie la toate capitolele, fiind vârful de lance al tehnologiei mobile de pe piaţă şi, alegerea unuia sau a altuia depinde nu doar de informaţii ca cea anterioară, cu privire la cel mai rezistent telefon la cădere, ci şi din alte puncte de vedere.

Sistemul de operare, de exemplu, este unul din criteriile după care cineva alege un smartphone vârf de gamă în detrimentul altuia. Însă, iOS vs. Android este dezbaterea eternă. În cele din urmă, alegerea unuia sau a celuilalt depinde de gustul personal al fiecăruia şi de alţi factori. Dacă aveţi un ecosistem mare de produse Apple, iOS vă va oferi beneficii de sincronizare mai bune. Dacă apreciaţi mult aspecte precum personalizarea, nu există nicio îndoială că Android este cu un pas înainte.

Ambele sisteme au evoluat foarte bine de-a lungul anilor şi, deşi este adevărat că acum un deceniu am fi putut spune cu siguranţă că iOS era mai sigur şi avea performanţe mai bune, astăzi totul a devenit mai egal. Desigur, trebuie spus că Galaxy nu are Android pur, ci cu stratul de personalizare One UI creat chiar de Samsung. Deşi este adevărat că este extrem de optimizat, în anumite momente poate exista un anumit decalaj. Acest lucru nu este constant şi nu ar trebui să fie îngrijorător, dar este un punct de reţinut.

În ceea ce priveşte actualizările viitoare, putem lua practic de la sine înţeles că iPhone 12 Pro Max va avea mai mulţi ani de suport. Până în 2025 cel puţin dacă urmărim actuala tendinţă Apple. De asemenea, va ajunge la toţi utilizatorii în acelaşi timp, în timp ce actualizările Android şi One UI sunt de obicei mai eşalonate şi nu garantează atâţia ani ca Apple.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici