(P) Htss investeşte 5.5 milioane de euro în dezvoltarea internaţională

200 afișări
Imaginea articolului (P) Htss investeşte 5.5 milioane de euro în dezvoltarea internaţională
Un model de succes în mediul de afaceri românesc, prezentă deja în 11 ţări din Europa Centrală şi de Vest, htss, compania ICT specializată în furnizarea de servicii software de business, şi-a propus pentru perioada următoare o expansiune accelerată pe pieţele internaţionale, acţiune pentru care a alocat o sumă de 5,5 milioane de euro pentru investiţii. 
 
După ce a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 27,7 milioane euro, compania intenţioneză să iniţieze parteneriate cu diverşi jucători de pe pieţele de profil, cu precădere  din nordul Europei unde, spun reprezentanţii htss, au identificat reale oportunităţi de creştere. 

htss urmăreşte o creştere cu 50% a numărului de angajaţi 

Referitor la planurile pentru următorii doi ani, Bogdan Dumitrescu, CEO htss, a declarat o intenţie de creştere a echipei cu 50%, de la 400 la 600 de angajaţi, ceea ce va asigura companiei forţa necesară de a derula proiecte tot mai complexe, de a-şi extinde prezenţa la nivel geografic, dar şi gama de produse cloud şi SaaS (Software as a Service). Din cei 5,5 milioane de euro prevăzuţi ca investiţie, 4,6 milioane sunt destinaţi dezvoltării produselor proprii.
 
„Investim mult în instruirea echipelor şi acest lucru se răsfrânge în mod direct în capacitatea noastră de a inova. Avem o Academie IT pe care o folosim în scopuri interne şi care ne ajută să asimilăm rapid cele mai noi tehnologii, precum Machine Learning, Inteligenţă Artificială sau Blockchain, tehnologii pe care mai apoi să le folosim în dezvoltarea noilor noastre produse” , afirmă Bogdan Dumitrescu, CEO htss. 
 
Este felul în care htss a ales să abordeze provocarea nevoii tot mai crescute de resursă umană de calitate din zona IT. htss investeşte în pregătirea angajaţilor şi în motivarea acestora. Un mediu de lucru atractiv, pachete salariale adaptate nivelului pieţei şi preocuparea constantă pentru menţinerea spiritului competitiv în cadrul echipei asigură o retenţie a resursei umane în companie la un nivel optim.

Cine este htss? 

High-Tech Systems & Software (htss) este compania ICT specializată în furnizarea de soluţii software de business. Înfiinţată în 2012, htss şi-a dezvoltat rapid portofoliul de clienţi datorită preocupării pentru inovare, suport rapid şi de calitate. Produsele htss ajută la simplificarea fluxurilor complexe de lucru, astfel că, în scurt timp, htss a ajuns să fie prezent în 11 ţări cu produse software precum: Pharmaceutical – software de gestiune a farmaciilor; telemedica – soluţie de telemedicină; omnimedica – soluţie software pentru clinici şi spitale; shiftin – software de planificare automată a turelor de lucru, sau mindclass – platformă de e-learning.
 
Portofoliul companiei, în creştere constantă, a depăşit deja pragul de 1000 de clienţi, iar pentru perioada următoare, previziunile reprezentanţilor HTSS sunt îmbucurătoare. 
 
„Suntem motivaţi ca în anii următori să ne accelerăm creşterea, produsele noastre se bucură de o cerere crescută în industriile cărora se adresează, indiferent că ne referim la healthcare, retail, logistică sau financiar”, adaugă Bogdan Dumitrescu.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici