Primul showroom Tesla din România

  • Tesla va deschide primul showroom din România în Mall Promenada din Bucureşti
  • Poţi să îţi cumperi o Tesla şi prin programul Rabla Plus
  • Preţurile pentru o maşină Tesla pornesc de la aproximativ 40.000 de euro
5688 afișări
Imaginea articolului Primul showroom Tesla din România

Primul showroom Tesla din România

Primul showroom Tesla din România

În Mall Promenada din Bucureşti se va deschide primul showroom de pe piaţa auto locală al producătorului de maşini fondat de Elon Musk.

Nicu Matei spune că lucrurile sunt mai simple când ai o Tesla. Când pleci la drum în afara ţării cu această maşină găseşti staţii Tesla unde poţi să încarci, de cele mai multe ori, gratuit.

Întrebat de ce a optat pentru o maşină electrică, acesta răspunde: „Odată pentru raportul calitate-preţ-economie. Pe termen mediu şi lung este cea mai bună alegere. Dar motivul principal, adevăratul motiv, îl puteţi descoperi doar dacă faceţi cu mine o tură. Atunci veţi vedea ce înseamnă o maşină electrică şi ce înseamnă o Tesla cu 470 de cai, ce demaraj are şi cum se mişcă în trafic, faţă de o maşină cu combustie, sau o altă maşină.”

Odată cu lansarea showroom-ului, vei plăti mai puţin pentru o Tesla decât până acum, asta pentru că vei scăpa de costul transportului. Preţurile încep de la 40 de mii de euro, iar cea mai bună veste este că poţi cumpăra o astfel de maşină şi prin Rabla Plus.

„Vrea să extindă reţeaua de super chargere, adică acele puncte de încărcare super rapide destinate maşinilor Tesla. Primul a fost deschis la Timişoara, al doilea a fost deschis la Bucureşti, urmează Piteşti, Sibiu şi Constanţa. Pentru Tesla există o cerere considerabilă. Dacă ne uităm la cifre, vedem că avem peste 300 de maşini Tesla în România înmatriculate deja, iar anul trecut, datorită lansării Model 3, cel mai accesibil model de la Tesla, s-a ajuns la un volum de peste 60 de unităţi anual”, spune Bogdan Alecu, jurnalist Ziarul Financiar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici