Probleme în prima zi de şcoală online în SUA. Platforma folosită de 20 de milioane de elevi a picat

  • Marţi a fost prima zi de şcoală online în SUA iar elevii au întâmpinat multe probleme
  • Platforma de învâţământ Blackboard, folosită de 20 de milioane de studenţi, a picat în prima zi de şcoală
  • Alte site-uri importante, precum Google Drive sau Microsoft Teams, au avut probleme
721 afișări
Imaginea articolului Probleme în prima zi de şcoală online în SUA. Platforma folosită de 20 de milioane de elevi a picat

Probleme în prima zi de şcoală online în SUA. Platforma folosită de 20 de milioane de elevi a picat

Pandemia a mutat şcoala în online iar elevii români se pregătesc de noul an cu emoţii. Iar acestea vor fi sporite de exemplul american. 

Marţi a început şcoala iar platforma Blackboard a dat erori. Această platformă este folosită de 70 dintre cele mai importante 100 de districte. 20 de milioane de elevi de la grădiniţă până în clasa a 12-a o folosesc. 
Iar o bună parte dintre ei nu au putut să o folosească în prima zi de şcoală. Cursurile se încărcau lent sau deloc, iar o parte din utilizatori nu s-au putut înregistra pe site.
 
Compania a dat vina pe numărul mare de utilizatori şi a rezolvat problema după 4 ore.
 
Şi alte site-uri precum Microsoft Teams sau Google Drive au avut probleme tehnice iar un atac cibernetic a forţat o şcoală din Harftord, Connecticut, să amâne cursurile virtuale. 
 
LUKE BRONIN - PRIMARUL ORAŞULUI HARTFORD. Acesta a fost cel mai puternic şi complex atac cu care oraşul a avut de-a face în ultimii 5 ani.
 
Platoforma Blackboard

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici