Rinf.tech deschide al treilea birou în România, la Cluj, şi angajează 100 de IT-işti

Compania de tehnologie rinf.tech a deschis al treilea birou, în Romania. Noul sediu este situat în Cluj Business Campus din Cluj-Napoca. Compania este în plină expansiune, cu 100 de poziţii deschise pe piaţa IT.

459 afișări
Imaginea articolului Rinf.tech deschide al treilea birou în România, la Cluj, şi angajează 100 de IT-işti

Rinf.tech deschide al treilea birou în România, la Cluj, şi angajează 100 de IT-işti

„Suntem recunoscători că avem oportunitatea de a ne extinde operaţiunile din Cluj-Napoca. Vedem un potenţial mare de a colabora cu ingineri talentaţi de aici şi de a ne creşte, astfel, capacitatea de a livra produse şi servicii tehnologice excepţionale pe piaţa globală. La fel ca investiţiile anterioare, în divizia de robotică din Bucureşti, ne dorim să dezvoltăm un veritabil laborator de inovare la Cluj. Avem aşteptări mari pentru această deschidere! Mulţumim, Cluj-Napoca!", a declarat Constantin Iftime, co-fondatorul rinf.tech şi VP al proiectelor strategice.

Conceput ca un spaţiu pentru echipe inovatoare şi colaborative, noul spaţiu de lucru rinf.tech poate găzdui până la 100 de ingineri software. „Comunitatea de Rinfers” locală a crescut constant în ultimii ani, numărând deja peste 60 de angajaţi numai în Cluj. Rinf.tech are ca obiectiv angajarea de specialişti pentru 100 de poziţii noi, atât pentru lucrul de acasă, cât şi de la sedii, care urmează să fie recrutaţi în România, până la sfârşitul acestui an. rinf.tech mai are birouri în România în Bucureşti şi Timişoara.

Biroul nou deschis din Cluj face parte din planul de extindere al rinf.tech. Compania are deja o prezenţă puternică atât în România, cât şi pe pieţele europene şi americane, cu birouri şi centre de livrare în Berlin, Kiev, Istanbul, Sofia, Guadalajara şi Detroit.

„Noul nostru spaţiu de lucru din Cluj reprezintă una dintre principalele valori ale rinf.tech: #grow. Fiecare birou din România este creat ca „locul nostru de creştere” şi are elemente comune concepute pentru a se potrivi nevoilor actuale ale inginerilor software , indiferent de locaţia aleasă. Acest birou este o declaraţie a unităţii identităţii noastre de brand, planificat şi realizat cu meticulozitate. Oriunde v-aţi afla – Cluj, Timişoara sau Bucureşti – veţi găsi un „Rinfers hub” care exprimă familiaritate şi, în acelaşi timp, energie. Un loc care satisface nevoile colegilor noştri, reflectă aspiraţiile companiei şi alimentează ambiţia echipelor noastre”, a declarat Manuela Şerban, Chief People Officer al rinf.tech .

„Întrucât trăim într-o lume dinamică şi efervescentă, avem privilegiul de a asista în direct la modul în care inovaţia se naşte din combinaţia inteligentă de tehnologie, creativitate şi determinare” , a adăugat Victor Dornescu, co-fondatorul rinf.tech şi Chief Inovation Officer. ,,În anii petrecuţi în Londra şi Paris, am sesizat cât de cunoscut este Cluj-Napoca în cercurile tehnologice de acolo, depăşind în notorietate oraşe precum Bucureşti sau Budapesta, datorită modului transilvănean de a face lucrurile corect şi constant, peste aşteptările tuturor. Mi se pare că acest lucru este crucial pentru produsele tehnologice de pretutindeni. Motto-ul nostru prinde viaţă prin încrucişarea acestor elemente. Acest nou birou este o declaraţie a acestei convingeri, mai ales acum, la începuturile dezvoltării inteligenţei artificiale generative.”

Noul spaţiu de lucru din Cluj-Napoca va fi folosit nu doar pentru elaborarea de soluţii tehnice de către echipele rinf.tech, ci şi pentru dezvoltarea relaţiilor cu clienţii şi pentru evenimente ale comunităţii tehnologice.

La începutul acestui an, rinf.tech a fost recompensată cu premiul pentru Proiectul software de Outsourcing al anului la Gala Asociaţiei Patronale a Industriei Software şi Servicii (ANIS). Compania a fost premiată pentru o soluţie personalizată de digitalizare a transportului, care rulează în prezent pe trenurile din Marea Britanie, generând o siguranţă mai mare a pasagerilor şi ajutând la prevenirea vandalismului în trenuri.

Despre rinf.tech :

rinf.tech oferă servicii de consultanţă tehnologică şi soluţii de inginerie personalizate pentru software în domeniile auto, aplicaţiilor şi produselor de afaceri şi R&D Embedded. rinf.tech se bazează pe principiul excelenţei în inginerie, pe cunoaştere, cercetare şi dezvoltare robustă pentru o tehnologie emergentă rezistentă pentru viitor.

Fondată în 2006, rinf.tech este o organizaţie de peste 600 de angajaţi cu sediul central în Bucureşti (România) şi birouri şi centre de livrare răspândite pe două continente – Europa şi America de Nord. Compania oferă o combinaţie de strategie optimă de produse şi tehnologie, automatizare şi digitalizare şi diferenţieri de afaceri pentru companiile de top şi IMM-urile din mai multe domenii, folosind experienţa de mai mulţi ani şi cele mai recente tehnologii.

De la idee la cercetare şi dezvoltare la MVP la sisteme de producţie mature – rinf.tech foloseşte ADN-ul ingineriei pentru a găsi compromisul optim între buget-cronologie-tehnologie-metodologie pentru a oferi produse de întreprindere extrem de scalabile şi software personalizat.

Aflaţi mai multe despre rinf.tech şi oportunităţile oferite de companie aici: https://www.rinf.tech/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici