Schimbare majoră la Apple. Ce modificări de soft a efectuat gigantul tech

  • Cea mai recentă versiune de soft a companiei Apple este iOS 15 beta 6
  • După ultima actualizare, tot mai mulţi utilizatori sunt nemulţumiţi de modul de funcţionare al aplicaţiei Safari
  • Aplicaţia a devenit inutilizabilă, iar sesizările pe adresa companiei nu au întârziat să apară
5161 afișări
Imaginea articolului Schimbare majoră la Apple. Ce modificări de soft a efectuat gigantul tech

Sursa foto: profimedia

Compania Apple intenţionează să schimbe modul actual de funcţionare al aplicaţiei Safari, după ce mai mulţi utilizatori s-au plâns de faptul că a devenit inutilizabilă.

După ultima actualizare de soft iOS 15 în versiunea beta, oficialii companiei mizau pe aspectul futurist al motorului de căutare propriu: Safari. 

Însă la capitolul funcţionalitate nu au stat la fel de bine precum se aşteptau. Utilizatorii au sesizat compania în privinţa modului complicat de utilizare al îndrăgitei aplicaţii.

Compania a dat asigurări şi a venit cu soluţia mult aşteptată: a revenit la setările iniţiale pentru Safari. Nu ar fi prima oară când Apple retrage anumite funcţii sau facilităţi după ce cumpărătorii s-au plâns de ele. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici