Schimbări pe Instagram. Reţeaua testează abonamentul plătit pentru urmărirea influencerilor

Reţeaua de socializare Instagram, deţinută de compania Meta, fosta Facebook, testează posibilitatea ca utilizatorii să cumpere un abonament pentru a urmări influenceri şi bloggeri, scrie portalul TechCrunch.

701 afișări
Imaginea articolului Schimbări pe Instagram. Reţeaua testează abonamentul plătit pentru urmărirea influencerilor

Schimbări pe Instagram. Reţeaua testează abonamentul plătit pentru urmărirea influencerilor

TechCrunch notează că, la începutul acestui an, reţeaua de socializare declara că va evalua ideea de abonamente pentru bloggeri, după care Instagram a început să dezvolte funcţia care permite ca poveştile bloggerilor să fie vizualizate doar de către urmăritorii acestora.

Potrivit portalului, ideea abonamentelor este de a plăti sistematic o sumă infimă pentru a avea acces la conţinut exclusiv de la influencerii favoriţi.

„Pare că firma este pregătită să lanseze abonamente pentru bloggeri, pentru o testare mai amplă. Potrivit serviciilor independente de urmărire a aplicaţiilor, Instagram a adăugat recent opţiunea Instagram Subscriptions în aplicaţia sa din SUA, în secţiunea de achiziţii în aplicaţie", relatează portalul.

Platforma de analiză a pieţei de aplicaţii Sensor Tower raportează că funcţia Instagram Subscriptions a apărut în achiziţiile aplicaţiei în versiunea americană încă de la 1 noiembrie, la preţul de 4,99 dolari, apoi pe 3 noiembrie a fost adăugat un pachet de 0,99 dolari.

De obicei, Instagram testează noile caracteristici cu un grup mai mic de persoane înainte de a le face publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici