Sony retrage Cyberpunk 2077 din PlayStation Store şi oferă rambursări complete. Acţiunile CD Projekt au scăzut cu 30%

2870 afișări
Imaginea articolului Sony retrage Cyberpunk 2077 din PlayStation Store şi oferă rambursări complete. Acţiunile CD Projekt au scăzut cu 30%

Sony retrage Cyberpunk 2077 din PlayStation Store şi oferă rambursări complete. Acţiunile CD Projekt au scăzut cu 30%

Sony a declarat vineri că scoate jocul Cyberpunk 2077 de la CD Projekt SA din PlayStation Store şi oferă rambursări complete după ce jucătorii s-au plâns că titlul este plin de bug-uri.

Mişcarea neobişnuită este cea mai recentă lovitură pentru cel mai mare producător de jocuri video din Polonia, al cărui preţ al acţiunilor a scăzut cu 30% pe fondul furiei din partea fanilor dezamăgiţi, precum şi a recenzenţilor din industrie care s-au plâns că li s-a acordat acces limitat la titlu înainte de lansarea din 10 decembrie.

CD Projekt a promis că va remedia erorile prin actualizări, dar pare că companiile partenere şi investitorii nu mai cred în jocul ce a trecut prin numeroase amânări înainte de lansarea din 10 decembrie.

"SIE (Sony Interactive Entertainment) se străduieşte să asigure un nivel ridicat de satisfacţie a clienţilor, prin urmare vom începe să oferim o rambursare completă pentru toţi jucătorii care au achiziţionat Cyberpunk 2077 prin PlayStation Store ”, a declarat firma într-un comunicat.

„De asemenea, SIE va elimina Cyberpunk 2077 din PlayStation Store până la o nouă notificare.”

CD Projekt RED a cheltuit aproximativ 1,2 miliarde de zloti (330 milioane de dolari) pentru a face Cyberpunk 2077, potrivit analiştilor de la banca poloneză BOS, ceea ce l-ar face unul dintre cele mai scumpe jocuri realizate vreodată.

Compania a câştigat o importanţă globală în urmă cu cinci ani, datorită succesului răsunător al The Witcher 3: Wild Hunt.

Compania a pierdut miliarde în valoare pe bursă de la lansarea Cyberpunk 2077.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici