VIDEO SpaceX. Elon Musk îşi continuă planul: Zeci de sateliţi Starlink, lansaţi pe orbită

  • SpaceX a lansat miercuri alţi 60 de noi sateliţi pe orbita Pământului
  • Racheta Falcon 9 a aterizat cu succes la 9 minute după lansare
  • Numărul sateliţilor Starlink a ajuns la 1737
  • Proiectul are în vedere lansarea a 12 mii de sateliţi
930 afișări
Imaginea articolului VIDEO SpaceX. Elon Musk îşi continuă planul: Zeci de sateliţi Starlink, lansaţi pe orbită

SpaceX. Zeci de sateliţi Starlink, lansaţi pe orbită

SpaceX a lansat miercuri seară alţi 60 de sateliţi în cadrul constelaţiei sale, Starlink. Proiectul lui Elon Musk are misiunea de a oferi acces la internet utilizatorilor din intreaga lume. Sunt programaţi pentru lansare aproximativ 12 mii de sateliţi.
 
Aceasta este a 28-a misiune Starlink. Lansarea a decurs fără probleme şi racheta Falcon 9 a aterizat cu o precizie uimitoare în punctul destinat.
 
În prezent, sunt 1737 de sateliţi Starlink care orbitează planeta noastră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici