Te joci pe smartphone şi iei Bacul

  • O aplicaţie mobilă îţi este suport de curs ca să iei bacul cu notă mare
  • Peste 40.000 de persoane au folosit deja aplicaţia până în prezent
  • Poţi studia, pe lângă materia de bacalaureat, educaţie financiară, antreprenorială sau civică
479 afișări

Să te joci şi să iei bacul. Ce poate fi mai simplu? Un start-up educaţional care a luat naştere în 2018 a transformat materia pentru BAC într-o aplicaţie mobilă şi a reuşit să strângă până în prezent peste 40 de mii de utilizatori. Aplicaţia disponibilă gratuit în App Play şi Google Store vine cu nenumărate informaţii pe care nu le înveţi neapărat şi la  şcoală.

EDUARD LACHE, membru al start-up-ului: Am introdus şi educaţie nonformală, unde avem educaţie financiară, civică şi autocunoaştere. Poţi să-ţi vezi evoluţia.

RALUCA BACINSCHI-STRATULAT, fondatoarea aplicaţiei:  Începem să filmăm lecţii video cu profesorii pe care urmează să le introducem anul acesta în platformă. Feedback-ul individual al elevilor a fost că fără meditaţii şi fără pregătire au reuşit să obţină note foarte bune, peste 9, pregătindu-se cu iziBAC.

MARIUS DOGARU, absolvent clasa a XII-a: Poţi repeta la orice materie că eşti la real, că eşti la uman. Joci 5-10 minuţele pe zi, poate chiar un sfert de oră şi rămâi cu o cantitate destul de mare de informaţie. M-a ajutat foarte mult să-mi cristalizez cunoştinţele pentru subiectele 1 şi 2, pentru grilă

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici