Tim Sweeney, CEO-ul Epic Games, nu se prea pricepe la Fortnite

  • Tim Sweeney a pornit Epic Games din subsolul părinţilor săi
  • Obişnuieşte să joace Fortnite cu un nickname pe care nu-l cunoaşte nimeni
  • Sweeney recunoaşte că nu e un jucător de Fortnite foarte priceput
243 afișări
Imaginea articolului Tim Sweeney, CEO-ul Epic Games, nu se prea pricepe la Fortnite

Sursa foto: YouTube / xGamerGuy

Când jucai Fortnite, te-ai gândit vreodată că cel pe care tocmai l-ai învins ar putea fi chiar creatorul jocului?

Tim Sweeney, CEO-ul Epic Games, a recunoscut că obişnuieşte să joace incognito, cu un nickname pe care nu-l cunoaşte nimeni, doar ca să mai afle ce şi-ar dori jucătorii sau, pur şi simplu, ca să se distreze.

O activitate interesantă pentru unul dintre bogaţii Americii, cu o avere evaluată la peste 5 miliarde de dolari. Dar Tim Sweeney este un excentric. A pornit Epic Games din subsolul părinţilor săi şi astăzi are un imperiu de 17 miliarde de dolari.

O vreme a colecţionat Ferrari şi Lamborghini, pentru ca apoi să le vândă şi să cumpere suprafeţe mari de teren, cu scopul de a le păstra sălbatice. Acum mai are doar un Corvette decapotabil şi spune că e singura maşină care-i trebuie.

Cât despre performanţele lui la Fortnite, spune că sunt departe de ceea ce ar crede unii pentru omul care a creat jocul.

TIM SWEENEY, CEO Epic Games:  Magia Fortnite este că oricine are o şansă. Am jucat de 1000 de ori, ba de peste 2000 de ori şi am câştigat de 6 ori. Deci sunt groaznic. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici