Twitter îşi schimbă politica. Ce modificări aduce noul regulament

  • Twitter a dezvăluit recent o nouă politică care interzice „discursul violent” pe platforma sa
  • Noile reguli nu par cu mult diferite faţă de cele anterioare preluării companiei de către Elon Musk
  • Compania se pregăteşte să respecte noile reguli ale Uniunii Europene care vor intra în vigoare din această toamnă
389 afișări
Imaginea articolului Twitter îşi schimbă politica. Ce modificări aduce noul regulament

Sursa foto: MediafaxFoto

Twitter a dezvăluit recent o nouă politică care interzice „discursul violent” pe platforma sa, deşi regulile par foarte asemănătoare cu liniile directoare împotriva ameninţărilor violente pe care compania le avea în cărţile sale înainte ca Elon Musk să o preia.

Printre actualizări, Twitter şi-a extins politica pentru a include interzicerea „limbajului codificat”, folosit pentru a incita indirect la violenţă. De asemenea, a adăugat o regulă care interzice „ameninţarea cu deteriorarea caselor şi adăposturilor civile sau a infrastructurii care este esenţială pentru activităţile zilnice, civice sau de afaceri”.

Compania se pregăteşte să respecte noul sistem de reguli ale Uniunii Europene care vor intra în vigoare din această toamnă. Noile reguli, numite Digital Services Act, cer companiilor de tehnologie să-şi controleze mai bine platformele pentru materiale care, de exemplu, promovează terorismul, abuzul sexual asupra copiilor, discursul instigator la ură şi escrocherii comerciale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici