VIDEO Testul acidului: Două telefoane au fost supuse unui experiment extrem. Care din ele a „supravieţuit” după 10 minute în acid sulfuric

  • Un youtuber cunoscut pentru experimentele sale a testat Galaxy S20 şi iPhone 12
  • El le-a ţinut mai bine de 10 minute în acid sulfuric şi peroxid de hidrogen
  • În mod surprinzător, iPhone 12 a reuşit să supravieţuiască testului inedit
2960 afișări
Imaginea articolului VIDEO Testul acidului: Două telefoane au fost supuse unui experiment extrem. Care din ele a „supravieţuit” după 10 minute în acid sulfuric

Sursa FOTO: Youtube.com/TechRax

Credeai că le-ai văzut pe toate după lansarea iPhone 12, însă un youtuber ţine să te contrazică. A luat telefonul şi l-a pus în acid.

Nu a fost singurul telefon trecut prin testul extrem. Pe lângă iPhone 12, şi Galaxy S20 a fost lăsat într-un cilindru iar peste a fost turnată soluţia piranha. O combinaţie periculoasă de acid sulfuric şi peroxid de hidrogen.
 
Apple s-a lăudat cu iPhone 12 că este rezistent la şocuri, însă telefonul s-a închis rapid din cauza temperaturii. Galaxy S20 a rezistat mai bine în soluţie. La final însă, situaţia era diametral opusă! „Oh, Doamne! Trebuie să fie o glumă! E imposibil să văd logo-ul Apple acum în faţa ochilor. Un telefon care s-a aflat într-o soluţie corozivă tip de 10 minute.”
 
Schimbarea de design şi ecranul au ajutat iPhone 12 să reziste. Apple îţi spune că ecranul este de patru ori mai rezistent ca în urmă cu un an. Iar testele o confirmă. Mai sensibilă este partea din spate a telefonului. 
 
„După aceste prime crăpături pe spate după căzătura de la 1 metru înălţime, eram sceptic că telefonul va supravieţui când vom ajunge la o înălţime mai mare. Dar până la urmă au fost singurele daune văzute, în afara unor zgârieturi”, povesteşte Chris Parker, editor CNET.
 
„Evident că telefonul nu este indestructibil. Nu ne-am aşteptat să fie indestructibil. Acel ecran cu scut de ceramică a confirmat ce spune Apple, cel puţin în testele noastre”, spune şi Vanessa Hand Orellana, editor CNET.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici