VIDEO Un meteorit în flăcări a fost surprins de Agenţia Naţională de Ştiinţă din Australia

  • Un meteorit a fost surprins pe o filmare Agenţiei Naţionale de Ştiinţă din Australia, CSIRO
  • CSIRO făcea oceanografie la 100km de Australia când a înregistrat meteoritul
  • Meteoritul aflat în flăcări s-a dezintegrat înainte să se prăbuşească în ocean
1042 afișări

O imagine desprinsă din filmele SF a avut loc în Australia. Un meteorit în flăcări deasupra oceanului.

O filmare a Agenţiei Naţionale de Ştiinţă din Australia a surprins tot momentul. Cercetătorii nu se aşteptau să înregistreze ceva spectaculos. Filmarea avea ca scop să studieze nivelul apei. La ora locală 21.21, un meteorit a intrat în atmosferă.
 
JOHN HOOPER - managerul csiro: Ceea ce am văzut când ne uitam pe imagini ne-a lăsat fără cuvinte, dimensiunea şi lumina emisă de meteorit a fost incredibilă" a spus managerul aflat la bordul navei.
 
Sursă video: CSIRO Research Vessel 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici