Whatsapp anunţă o nouă funcţie. Cum vor interacţiona utilizatorii

WhatsApp anunţă că va fi posibilă redarea mesajelor audio înainte de a fi trimise.

2319 afișări
Imaginea articolului Whatsapp anunţă o nouă funcţie. Cum vor interacţiona utilizatorii

Sursa foto: Mediafaxfoto

Echipa de dezvoltare a WhatsApp a anunţat posibilitatea redării unui mesaj vocal înainte de a-l trimite, pentru a evita greşelile.

Este o funcţie la care echipa WhatsApp lucrează de ceva timp şi se pare că, în sfârşit, este gata să fie pusă la dispoziţia tuturor utilizatorilor.

„Acum vă puteţi asculta mesajele vocale înainte de a apăsa pe trimitere”, este anunţul WhatsApp.

Pur şi simplu începeţi înregistrarea şi, după ce apăsaţi butonul roşu pentru a o opri, mesajul poate fi verificat pentru a decide păstrarea sa sau nu.

Funcţia poate fi folosită atât de utilizatorii de Android, cât şi de cei de iOS.

Recent, aplicaţia de chat a lansat şi funcţia de ştergere automată a mesajelor, care permite alegerea unei anumite perioade de timp după care mesajele să fie şterse automat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici