Xiaomi a prezentat încărcătorul wireless fără pad

  • Xiaomi a prezentat un încărcător wireless care nu necesită aşezarea telefonului pe un pad
  • Pe viitor, tehnologia va fi compatibilă cu ceasurile inteligente şi smart band-urile
  • În ultimul trimestru Xiaomi a fost al treilea producător din lume după Apple şi Samsung
696 afișări
Imaginea articolului Xiaomi a prezentat încărcătorul wireless fără pad

Cum va arăta încărcarea în viitor? Imaginează-ţi că intri într-o cameră şi telefonul tău începe automat să se încarce.

În duelul cu Samsung şi Apple, Xiaomi mizează pe o nouă tehnologie: primul încărcător wireless în adevăratul sens al cuvântului.

Noul încărcător le permite utilizatorilor să îşi încarce telefonul de oriunde ar fi în cameră, fără să fie nevoie de cablu de încărcare sau un pad pe care să aşezi smartphone-ul.

Dispozitivul de încărcare detectează locaţia exactă a smartphone-ului cu ajutorul antenelor de interferenţă cu cinci faze. În prezent, tehnologia poate încărca un device cu 5 waţi.

Nu va trece mult timp până când tehnologia va fi compatibilă şi cu ceasurile inteligente sau smart band-urile. Şi Motorola testează o funcţie similară. Lucru dezvăluit de CEO-ul companiei într-un clip postat pe Weibo, Twitterul chinezesc. Specialiştii atrag însă atenţia asupra unui lucru.

Arun Maini, tech youtuber: Metoda prin care funcţionează această tehnologie elimină complet posibilitatea ca: a) să funcţioneze cu actualul tău telefon şi probabil b) să funcţioneze cu orice alt telefon care nu este de la Xiaomi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici