Video DECLARAŢIA ZILEI Iordache către opoziţie: Matematica se învaţă la clasa pregătitoare. Avem majoritate în Parlament

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a declarat, la sfârşitul plenului de miercuri, că prin legile votate s-a demostrat că PSD- ALDE are majoritate calificată, adăugând că „matematica se învată la clasa pregătitoare” în contexul în care Opoziţia acuza că nu există majoritate în CD.

568 afișări

”Stimaţi colegi, Cu zero de la USR, cu zero de la PMP, cu zero de la PNL am reuşit astăzi să votăm cu 200 de voturi, nu cu 165 de voturi. Luaţi aminte”, a declarat liderul deputaţilor PSD, Daniel Suciu, la finalul şedinţei de plen.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a completat: „S-a demostrat că avem majoritate calificată peste 165 de voturi. (...) Matematica se învată la clasa pregătitoare. Vă mulţumesc”

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici