Video DECLARAŢIA ZILEI | Preşedintele Klaus Iohannis cere demiterea miniştrilor Carmen Dan şi Teodor Meleşcanu pentru modul în care au fost organizate alegerile

Preşedintele Klaus Iohannis cere demiterea de urgenţă a miniştrilor de Externe - Teodor Meleşcanu şi de Interne - Carmen Dan pentru modul defectuos în care au fost organizate alegerile în ţară şi străinătate.

95 afișări

"După atâtea probleme, este evident că trebuie să existe şi urmări politice. Cei care nu au organizat corespunzător sau au organizat intenţionat prost trebuie să plătească cu funcţia. Atenţie, vorbesc de urmarea politică. Că ulterior se găsesc şi alte probleme este o chestiune pe care o vom discuta după ce există prima analiză. Aşadar, fiindcă nu au ştiut să îşi dea demisia de onoare, solicit demiterea imediată a ministrului de externe şi cel de Interne. Imediat însemnând imediat", a declarat Klaus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici