Evaluare Naţională 2020. Pregătiri pentru examene în şcoli: Tunel de dezinfecţie, pupitre cu plexiglas şi paşi delimitaţi în culori

  • Unele şcoli din Capitală sunt pregătite să primească elevii
  • În sălile de clasă au voie maximum 10 elevi, la o distanţă de 2 metri unul de altul
  • Pupitrele au plexiglas, iar elevii urmează trasee specifice
446 afișări

Pentru că a mai rămas doar o săptămână până la redeschiderea şcolilor, o echipă Mediafax a filmat la o şcoală din Capitală pentru a-ţi arăta în ce condiţii se vor întoarce elevii la şcoală.  

Măsuri speciale pentru examenele de Evaluare Naţională 

La intrarea în unitatea de învăţământ a fost montat un tunel de dezinfecţie prin care trebuie să treacă toţi elevii. Urmează traseul prin curtea şcolii până la intrare unde elevii vor fi întâmpinaţi de un cadru medical care le va lua temperatura.

Pe culoare sunt paşi delimitaţi în culori, adică pe un rând se intră în sala de clasă, iar pe celălalt se iese.

Într-o sală de clasă vor fi maximum 10 elevi, la circa 2 metri distanţă unul de altul, pe durata întregului examen elevii sunt obligaţi să poarte masca de protecţie şi după cum poţi să observi sunt protejaţi de aceste panouri de plexiglas

În fiecare sală de clasă va fi prezent un cadru medical, iar la ieşirea din unitatea şcolară elevii trebuie să se dezinfecteze.

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici