Wakeboardingul, un sport plin de adrenalină pentru weekend

  • Wakeboarding-ul este un sportul acvatic plin de adrenalină, care te scoate din monotonia zilnică
  • O şedinţă de wakeboarding pentru începători pe Lacul Sangov te va costa 170 de lei
  • Andrei spune că pentru un astfel de sport trebuie să fii pregătit fizic, să ştii să înoţi şi să fii flexibil
413 afișări

Dacă eşti iubitor de sport şi nu ştii ce să faci în weekend, să ştii că pe Lacul Snagov poţi experimenta wakeboarding-ul. Începătorii pot lua lecţii de la un instructor, pentru 170 de lei o şedinţă, însă dacă ai deja experienţă preţul este de 140 de lei. Abonamentele pentru profesionişti încep de la 1.300 de Lei şi pot ajunge până la 5.000 de Lei, pentru 50 de şedinţe de zece minute, depinde cât de mult iubeşti adrenalina. Andrei este instructor de 10 ani şi îţi spune că trebuie să laşi fricile deoparte dacă vrei să ai parte de experienţe de neuitat. În primul rând, este ideal să ştii să înoţi.

ANDREI, instructor: Am avut şi persoane care n-au ştiut să înoate dar pentru noi înseamnă mai mult timp, trebuie cumva persoana să se acomodeze cu apa, cu senzaţia asta, cumva sentimentul când eşti pe placă e că eşti legat de picioare şi nu poţi face nimic. În al doilea rând foarte important este să fii destul de flexibil, să faci sport.”

Dacă vrei să practici wakeboarding-ul tot ce trebuie să faci este sa asculţi cu precizie instrucţiunile primite şi să ai suficientă ambiţie pentru a reuşi să te ridici din apa, care este partea cea mai grea, la mine a treia oară a fost cu noroc.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici