ANP: Votul din penitenciare s-a închis. 14.807 de deţinuţi au votat pentru prezidenţiale

ANP anunţă că 14.807 de deţinuţi au votat, duminică, pentru alegerile prezidenţiale din totalul de 20.434 din totalul persoanelor private de libertate din unităţi. Votul a fost închis şi s-a desfăşurat fără a fi înregistrate incidente.

143 afișări
Imaginea articolului ANP: Votul din penitenciare s-a închis. 14.807 de deţinuţi au votat pentru prezidenţiale

14.807 persoane private de libertate şi-au exercitat, duminică, dreptul de vot în cadrul alegerilor prezidenţiale, din totalul de 20.434 aflate în detenţie, informează ANP.

„Ca urmare a dispunerii tuturor măsurilor organizatorice de natură să asigure desfăşurarea în condiţii optime a procesului de vot în cadrul alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2019, unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au raportat finalizarea activităţii de votare, fără a fi înregistrate incidente sau manifestări de natură a perturba procesul electoral”, informează reprezentanţii ANP, printr-un comunicat de presă.

 

 

Taguri:
anp,
alegeri,
deţinuţi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici