Lucid Air este concurenta directă pentru Tesla Model S

  • Lucid Air vine cu aproape aceleaşi performanţe şi preţ ca Tesla Model S
  • Diferenţa o face puterea dezvoltată, de peste 1.000 de cai putere pentru Lucid
  • Miliardarul Ron Baron crede că Tesla poate ajunge la o valoare de 2 trilioane de dolari
2802 afișări
Imaginea articolului Lucid Air este concurenta directă pentru Tesla Model S

Sursa foto: profimedia

Cei de la Lucid şi-au propus să atace direct clienţii Tesla cu noul Lucid Air sedan. Ţinta este Tesla Model S.

Lucid Air vine cam cu acelaşi preţ cu Tesla Model S, între 70.000 şi 80.000 de dolari, cam cu aceeaşi autonomie, în jur de 650 de kilometri şi cu 2,5 secunde până la 100 de kilometri pe oră, comparabilă cu concurenta directă. Dar marchează puncte la caii putere. Lucid livrează peste 1000 de cai putere, faţă de cei 770 ai Tesla Model S.

Youtuber-ul Ben Sullins a testat maşina şi recunoaşte că tehnologia de sub capotă l-a impresionat, însă în ceea ce priveşte interiorul, Tesla rămâne preferata sa.

Ben Sullins, youtuber - Partea de tehnologie care ţine de lucrurile cu care intri în contact, pe care le atingi şi le simţi, sincer, nu sunt foarte impresionat. N-aş putea să o compar cu Model S, categoric îmi place mai mult interiorul Model S. E fain, dar nu mă dă pe spate ca prima dată când am urcat într-un Model S. 

De altfel, Ben Sullins nu e singurul impresionat de Tesla. Cunoscutul investitor şi miliardar Ron Baron crede că Tesla ajunge la o valoare de piată comparabilă cu Apple. De altfel, în prezent, 29% din portofoliul Baron Partners Fund îl reprezintă acţiunile Tesla, cumpărate pe când o acţiune valora 40 de dolari. În prezent valorează de zece ori mai mult.

Ron Baron, fondator Baron Capital - Acum valorează 400 de miliarde de dolari, erau 40 de miliarde când am pornit. Multă vreme am spus că vor ajunge între 1 şi două trilioane.Dar cu ce am văzut că se întâmplă recentl, cred că 2 trilioane ar fi cifra corectă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici