Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 19 iulie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00.

147 afișări

Un incendiu a izbucnit, în această dimineaţă, la un restaurant din centrul Capitalei, aflat la intersecţia străzii Nerva Traian cu bulevardul Octavian Goga. Persoanele aflate în interior au reuşit să iasă până la sosirea pompierilor, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan îi cere premierului Viorica Dăncilă explicaţii privind declaraţia din Parlamentul European referitoare la intenţia României de a găzdui o agenţie europeană pentru securitate cibernetică. Acesta spune că agenţia are deja sediul în Atena, capitala Greciei.

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale anunţă lansarea sesiunii de primire a solicitărilor de finanţare pentru dezvoltarea fermelor mici. Fermierii pot beneficia de câte 15.000 de euro.

Seyed Abbas Araghchi, adjunctul ministrului de Externe de la Teheran, a negat că Iranul a ar fi pierdut o dronă deasupra strâmtorii Ormuz, adăugând că este posibil ca forţele navale ale SUA să-şi fi doborât din greşeală propria lor dronă.

Ursula von der Leyen, viitorul preşedinte al Comisiei Europene, a avertizant împotriva comportamentului incorect faţă de statele membre UE care se află în est, relatează site-ul agenţiei Dpa.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici