Avocaţi din SUA dau în judecată China, pe fondul pandemiei COVID-19. Acuzaţiile aduse Beijingului

  • Avocaţii din SUA au lansat demersurile legale pentru a da în judecată China
  • Autorităţile de la Beijing sunt acuzate de neglijenţă în gestionarea focarului COVID-19 şi muşamalizare a situaţiei
  • Preşedintele Xi Jinping se află sub presiunea asumării responsabilităţii pentru cursul evenimentelor
11007 afișări
Imaginea articolului Avocaţi din SUA dau în judecată China, pe fondul pandemiei COVID-19. Acuzaţiile aduse Beijingului

SUA dă în judecată China pe fondul pandemiei COVID-19. Acuzaţiile aduse împotriva Beijingului

Avocaţii din SUA au lansat o acţiune legală pentru a da în judecată statul chinez, pe fondul pandemiei COVID-19. Ei cer despăgubiri în valoare de trilioane de dolari, potrivit Daily Mail.

Firma de avocatură americană acuză liderii comunişti de neglijenţă în gestionarea primelor cazuri depistate şi de acoperirea gravităţii epidemiei de coronavirus. Acţiunea a fost demarată în numele a mii de reclamanţi din 40 de ţări, în Florida, luna trecută.

Există, de asemenea, apeluri pentru ca Organizaţia Naţiunilor Unite să deschidă o anchetă în vederea stabilirii modului în care coronavirusul a izbucnit în oraşul Wuhan şi apoi s-a răspândit atât de repede în întreaga lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici