Brazilia a înregistrat pentru prima dată peste 100.000 de cazuri de Covid într-o singură zi. Două uzine auto şi-au suspendat activitatea

  • Brazilia a înregistrat joi, 25 martie, pentru prima dată peste 100.000 de cazuri noi de Covid-19 în 24 de ore.
  • Numărul total al deceselor a ajuns în Brazilia la 303.462.
  • Brazilia este ţara cu cel mai mare număr de decese şi infecţii cu coronavirus după Statele Unite.
712 afișări
Imaginea articolului Brazilia a înregistrat pentru prima dată peste 100.000 de cazuri de Covid într-o singură zi. Două uzine auto şi-au suspendat activitatea

Foto: Profimedia

Brazilia a înregistrat joi, 25 martie, pentru prima dată peste 100.000 de cazuri noi de Covid-19 în 24 de ore, în timp ce epidemia a ucis deja peste 300.000 de persoane în această ţară, potrivit Ministerului Sănătăţii. Au fost raportate mai exact 100.158 de noi contaminări, ducând bilanţul total la 12,3 milioane de cazuri, notează Le Figaro.
 
Ministerul a raportat, de asemenea, şi 2.777 de decese în ultimele 24 de ore. Numărul total al deceselor a ajuns în Brazilia la 303.462. 
 
Brazilia este ţara cu cel mai mare număr de decese şi infecţii cu coronavirus după Statele Unite. Situaţia s-a înrăutăţit constant din februarie, din cauza nerespectării recomandărilor de sănătate şi apariţiei unei variante locale a virusului, numită P1, considerată mult mai contagioasă.
 
Joi, 25 martie, Nissan şi Toyota au anunţat suspendarea temporară a producţiei la fabricile lor din Brazilia pentru 15 şi respectiv 10 zile, din cauza numărului mare de cazuri de Covid-19, măsură anunţată recent şi de Volkswagen şi Mercedes-Benz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici