Caz inedit: Un bărbat care a încălcat carantina pentru opt secunde a primit o amendă uriaşă

  • Autorităţile taiwaneze au dat o amendă de 3.500 de dolari unui bărbat care a încălcat reglementările de carantină timp de opt secunde.
  • Bărbatul, un muncitor migrant din Filipine, se afla în carantină într-un hotel din oraşul Kaohsiung când a ieşit pentru scurt timp din cameră în hol, a declarat Departamentul de Sănătate al oraşului pentru agenţia oficială de ştiri din Taiwan (CNA).
2411 afișări
Imaginea articolului Caz inedit: Un bărbat care a încălcat carantina pentru opt secunde a primit o amendă uriaşă

Caz inedit: Un bărbat care a încălcat carantina pentru 8 secunde a primit o amendă uriaşă

Bărbatul a fost surprins pe camere de supraveghere de personalul hotelului, care a contactat Departamentul Sănătăţii, a raportat CNA. Departamentul l-a amendat cu 100.000 de dolari taiwanezi - aproximativ 3.500 de dolari.

Conform regulilor de carantină din Taiwan, oamenii nu au voie să părăsească camerele, indiferent de perioada de timp. Există 56 de hoteluri destinate carantinei în oraşul Kaohsiung, cu un total de aproximativ 3.000 de camere, a declarat departamentul pentru CNA.

Taiwanul a fost apreciat pe scară largă pentru abordarea sa în combaterea pandemia de Covid-19. Răspunsul Taiwanului la pandemie s-a concentrat pe viteză. Autorităţile taiwaneze au început examinarea pasagerilor pe zborurile directe din Wuhan, unde virusul a fost identificat pentru prima dată, în 31 decembrie 2019, când virusul era în mare parte subiect de zvonuri.

Guvernul a investit, de asemenea, în testarea în masă şi urmărirea rapidă a contactelor.

Insula cu 23 de milioane de oameni a înregistrat doar 716 cazuri de coronavirus şi şapte decese, potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici