Coronavirus. Un nou record de decese în întreaga lume, în ultimele 24 de ore. Săptămâna cu cele mai multe decese raportate de la începutul pandemiei

  • Numărul global de cazuri de coronavirus înregistrate oficial a depăşit 100 de milioane.
  • Peste 18.000 de decese cauzate de Covid-19 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în întreaga lume, fiind un nou record.
  • În perioada 20-26 ianuarie, în lumea s-au înregistrat 101.366 de decese.
2875 afișări
Imaginea articolului Coronavirus. Un nou record de decese în întreaga lume, în ultimele 24 de ore. Săptămâna cu cele mai multe decese raportate de la începutul pandemiei

Foto: Profimedia

Pandemia de Covid-19 face din ce în ce mai multe victime în întreaga lume, cu un nou record zilnic de decese şi variante mult mai contagioase care continuă să se răspândească, obligând din ce în ce mai multe ţări să îşi închidă graniţele, notează Le Figaro.
 
Numărul global de cazuri de coronavirus înregistrate oficial a depăşit 100 de milioane şi, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), noile variante ale coronavirusului continuă să se răspândească: varianta britanică afectează 70 de ţări şi cea sud-africană 31.
 
Peste 18.000 de decese cauzate de Covid-19 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în întreaga lume, un nou record, potrivit unui bilanţ făcut miercuri la jumătatea zilei de AFP. În perioada 20-26 ianuarie, în lumea s-au înregistrat 101.366 de decese. Este săptămână ce cele mai multe decese raportate de la începutul pandemiei.
 
Pandemia a ucis cel puţin 2.159.155 de persoane din întreaga lume, potrivit unui raport realizat de AFP din surse oficiale şi au fost diagnosticate peste 100.236.600 de cazuri cu infecţia SARS-CoV-2.
 
America este ţara cu cele mai multe decese (428.654), urmată de Brazilia (220.161), India (153.724), Mexic (152.016) şi Regatul Unit, prima ţară europeană care a trecut pragul de 100.000 de decese.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici