Creştere alarmantă a numărului românilor infectaţi cu varianta Omicron. Ultimele cifre

  • România confirmă încă 91 de cazuri de infectare cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2.
  • În mod oficial, până în prezent, în ţară au fost descoperite 183 de cazuri.
4722 afișări
Imaginea articolului Creştere alarmantă a numărului românilor infectaţi cu varianta Omicron. Ultimele cifre

În ultimele două zile, Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş şi INCDMM Cantacuzino au confirmat încă 91 cazuri de infectare cu tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2.

Potrivit autorităţilor, este vorba despre 46 de bărbaţi şi 45 de femei cu vârste cuprinse între 0 ani şi 81 de ani din municipiul Bucureşti şi din judeţele Braşov, Mureş, Constanţa, Harghita, Ilfov, Sibiu, Tulcea, Argeş, Călăraşi, Maramureş, Călăraşi, Caraş Severin, Prahova, Satu Mare şi Timişoara.

Nouă persoane au istoric de călătorie în Marea Britanie, Italia şi Portugalia, iar 40 nu sunt vaccinate anti-COVID 19.

Numărul cazurilor de infectare la nivel naţional cu varianta Omicron a ajuns la 183.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici