Încă o ţară a înregistrat un prim deces cauzat de coronavirus

  • Un bărbat în vârstă de 35 de ani, care a avut şi febră dengue, a murit din cauza infectării cu noul coronavirus în Thailanda.
  • Acesta este primul deces din Thailanda cauzat de boala COVID-19.
  • Pacientul a fost internat pentru prima dată într-un spital privat pentru febră dengue pe 27 ianuarie.
2000 afișări
Imaginea articolului Încă o ţară a înregistrat un prim deces cauzat de coronavirus

Încă o ţară a înregistrat primul deces cauzat de coronavirus

Oficialii din domeniul sănătăţii au spus că bărbatul a lucrat în sectorul de vânzare cu amănuntul, unde a intrat în contact cu mulţi turişti în primele etape ale focarului.

„Acesta a fost un caz de transmisie locală, iar el a fost expus riscului pentru că avea expunere la turişti chinezi”, a spus Suwanchai Wattanayingcharoen, directorul general al Departamentului de Control al Bolilor, într-o conferinţă de presă.

Pacientul a fost internat pentru prima dată într-un spital privat pentru febră dengue pe 27 ianuarie. Ulterior a fost diagnosticat cu coronavirus şi transferat pe 5 februarie în centrul principal de tratament al guvernului, a precizat Suwanchai.

Începând cu luna ianuarie, Thailanda a înregistrat 42 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, 30 din cele în curs de recuperare şi 11 încă tratate în spitale, potrivit departamentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici