Israel, nou record de infectari cu Covid în ultimele 24 de ore

  • Ministerul israelian al Sănătăţii a anunţat un nou record zilnic de infectări cu noul coronavirus - 2.180 noi cazuri.
  • Aproximativ 2,5 milioane de elevi israelieni din învăţământul preşcolar, primar şi gimnazial au revenit la şcoală astăzi, 1 septembrie.
  • Numărul deceselor în Israel provocate de coronavirus s-au dublat în august.
1118 afișări
Imaginea articolului Israel, nou  record de infectari cu Covid în ultimele 24 de ore

Profimedia

Ministerul israelian al Sănătăţii a anunţat un nou record zilnic de infectări cu noul coronavirus. 2.180 noi cazuri înregistrate luni, în contextul în care aproximativ 2,5 milioane de elevi israelieni din învăţământul preşcolar, primar şi gimnazial au revenit la şcoală astăzi, 1 septembrie, relatează EFE.
 
Numărul deceselor provocate de coronavirus s-au dublat în august, de la mai puţin de 500 înregistrate la sfârşitul lunii iulie la 946 în prezent, în timp ce numărul contagierilor confirmate începând din luna martie a ajuns la 117.000.
 
Primul val al infectărilor a fost redus în Israel datorită măsurilor stricte adoptate din vreme, inclusiv închiderea frontierelor. Dar, odată cu ridicarea restricţiilor din mai şi iunie, numărul cazurilor de COVID-19 au crescut, depăşind pragul de 2.000 de infectări pe zi.
 
Carantina rămâne obligatorie pentru cei care intră în Israel, cu excepţia celor care vin dintr-un grup de 20 de ţări cu rate scăzute de mortalitate, o listă care este actualizată la fiecare 14 zile.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici