Japonia înregistrează primul caz de sinucidere din cauza noului coronavirus

  • „Ţara Soarelui Răsare” se luptă de ani buni cu una dintre cele mai mari rate de sinucidere din lume
  • Pe fondul crizei economice generate de Covid-19 în întreaga ţară, Japonia se teme de un val de suicid
  • Primul caz încă neconfirmat este al unui patron de restaurant din Tokyo
385 afișări
Imaginea articolului Japonia înregistrează primul caz de sinucidere din cauza noului coronavirus

Patronul unui restaurant din districtul Nerima, Tokyo, a fost descoperit carbonizat în propriul local de poliţişti pe data de 30 aprilie. Ancheta va stabili dacă acesta s-a acoperit în mod deliberat cu ulei de prăjit, fiindcă planează suspiciuni legate de cazua morţii. Anchetatorii vor să afle dacă este vorba de o sinucidere sau o crimă.

Din cauza măsurilor restrictive adoptate, majoritatea clienţilor s-au redus iar acest lucru a dus la închiderea restaurantului pe 13 aprilie. Apropiaţii spun că acest lucru i-a provocat bărbatului depresie, pentru că nu se mai regăsea în situaţia nou creată de pandemie.

Moartea sa este văzută de mass-media din Japonia drept primul caz de suicid pe fondul crizei generate de coronavirus, relatează Le Point.

 

Sursa foto: profimedia

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici