Localitatea de lângă Bucureşti unde rata de incidenţă COVID-19 a depăşit 3 la mia de locuitori

  • Rata de incidenţă COVID-19 a depăşit 3 la mia de locuitori în localitatea Snagov.
  • Rata de infectare depăşeşte 2 la mia de locuitori în Otopeni, Popeşti-Leordeni şi Corbeanca.
  • În Bucureşti, rata de incidenţă COVID-19 a ajuns vineri, 7 ianuarie 2022, la 1,42 la mia de locuitori.
1669 afișări
Imaginea articolului Localitatea de lângă Bucureşti unde rata de incidenţă COVID-19 a depăşit 3 la mia de locuitori

Sursa foto: MediafaxFoto

Numărul de cazuri creşte alarmant de la o zi la alta în localitatea Snagov, din judeţul Ilfov, unde rata de incidenţă COVID a ajuns la 3,12 la mia de locuitori, potrivit datelor publicate vineri, pe site-ul Instituţiei Prefectului. Joi, 6 ianuarie, incidenţa era de 3,00 la mia de locuitori, în Snagov.

Astfel, locuitorii vor trebui să respecte măsurile reglementate în contextul în care rata de infectare depăşeşte 3 la mia de locuitori:

  • activitatea restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor şi la terase, precum şi a celor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, precum şi la terasele acestora, permisă până la 30% capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 5.00-22.00
  • participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore

Şi în alte trei localităţi din judeţul Ilfov, rata de infectare depăşeşte 2 la mia de locuitori. Este vorba despre Otopeni (2,62), Popeşti-Leordeni (2,37) şi Corbeanca (2,30).

În Bucureşti, rata de incidenţă COVID-19 a ajuns vineri, 7 ianuarie 2022, la 1,42 la mia de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici