Medicul Mioara Neagu, sefa UPU Fetesti, a murit de COVID-19 la doar 48 de ani: "Nu avea boli, a primit tot ce se putea primi, şi Remdesivir, şi Tocilizumab, şi ventilaţie"

  • Dr. Mioara Neagu, şefa Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) Feteşti, a murit în urma infectării cu noul coronavirus, la Spitalul Colentina din Bucureşti.
  • Medicul în vârstă de 48 de ani nu avea comorbiditati.
  • Dr. Laura Zarafin, medic primar ATI la Spitalul Colentina spune că Mioara Neagu a primit tratament atât cu Remdesivir cât şi Tocilizumab.
12775 afișări
Imaginea articolului Medicul Mioara Neagu, sefa UPU Fetesti, a murit de COVID-19 la doar 48 de ani: "Nu avea boli, a primit tot ce se putea primi, şi Remdesivir, şi Tocilizumab, şi ventilaţie"

Sursă foto: Favebook/ Mioara Neagu

Decesul medicului de la Feteşti, şefa Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) Feteşti, continuă să uimească breasla medicală. 

Dr. Laura Zarafin, medic primar ATI la Spitalul Colentina: Nu avea boli, era foarte tânără, a venit la noi cam după zece zile de evoluţie a bolii, a primit tot ce se putea primi, şi Remdesivir, şi Tocilizumab, ventilaţie.

Sunt oameni, nu este singura, care nu au boli asociate, sunt tineri, te debusolează, toată lumea a spus că mortalitatea este în rândul celor peste 65 de ani, iată că nu este aşa.

Solidaritatea asta de breaslă, nu că nu am face la fel pentru toţi, dar aici a fost un pic peste, şi psihic, din păcate în cazul doamnei doctor s-a şi suprapus la un moment dat şi o infecţie bacteriană, i-am dat antibiotice ţintit”

Mesajele de condoleante şi încurajare pentru familie au curs pe reţelele de socializare.

"Dumnezeu sa te odihnească în pace! Ai fost linia întâi, şi ţi-ai dat viaţa pt alţii... Zbor lin suflet frumos....", a fost unul dintre mesajele postat pe profilul medicului la aflarea veştii.

În lista celor peste 10 cadre medicale infectate cu noul coronavirus care au pierdut lupta pentru viaţă îl găsim şi pe neurolog Ovidiu Băjenaru, în vârstă de 63 de ani care s-a stins la Institutul Matei Balş din Capitală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici