Nicuşor Dan a primit răspunsul: rezultatul testului COVID-19 este negativ. Nicuşor va rămâne în izolare până vineri

  • Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a primit, luni, rezultatul testului pentru SARS-CoV-2.
  • La fel ca şi în cazul premierului Ludovic Orban, rezultatul primit de Dan este negativ.
172 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan a primit răspunsul: rezultatul testului COVID-19 este negativ. Nicuşor va rămâne în izolare până vineri

Nicuşor Dan a primit răspunsul: rezultatul testului COVID-19 este negativ. Nicuşor va rămâne în izolare până vineri

Primarul ales al Capitalei Nicuşor Dan a postat, pe pagina sa de Facebook, faptul că rezultatul testului COVID-19 făcut la cerere este negativ, dar rămâne în izolare.

„Nu sunt încadrat în definiţia de caz, deci nu am obligaţii legale de izolare. Totuşi, pentru maxima protecţie a celor din jur voi mai rămâne în izolare până vineri 9 octombrie inclusiv, când voi şi repeta testul”, a spus Dan.

Nicuşor Dan a fost prezent, luni, la o întâlnire cu vicepremierul Raluca Turcan şi cu ministrul Ioan Boloş, la Ministerul Fondurilor Europene, apoi a decis să se testeze pentru SARS-CoV-2, la fel ca şi premierul Ludovic Orban, care a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane şi a solicitat efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Orban şi Dan au fost în acelaşi studio cu un realizator tv, confirmat, duminică, cu noul virus.

Şi premierul a primit rezultatul şi nu este infectat, dar rămâne în izolare până joi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici