O expertă în frumuseţe dezvăluie cum să te pregăteşti pentru o videoconferinţă în timpul pandemiei de coronavirus

  • Tina Yong a împărtăşit într-un videoclip ce trebuie să faci şi ce nu ca să araţi bine într-o video conferinţă pe Zoom
  • Artista în make up din Sydney recomandă găsirea unui loc cu lumină naturală în casă pentru a pune în evidenţă trăsăturile
  • Cum marea majoritate a australienilor lucrează de acasă, conferinţele pe Zoom sunt parte din activitatea zilnică
276 afișări
Imaginea articolului O expertă în frumuseţe dezvăluie cum să te pregăteşti pentru o videoconferinţă în timpul pandemiei de coronavirus

O expertă în frumuseţe din Australia dezvăluie cum să te pregăteşti pentru o video conferinţă pe Zoom

Un expert în frumuseţe a împărtăşit secretele unei întâlniri de succes în cadrul conferinţelor purtate pe Skype sau Zoom din confortul propriilor case în timpul pandemiei de coronavirus.

Tina Yong în vârstă de 29 de ani este blogger de frumuseţe pe YouTube. Artista din Sydney, Australia, prezintă în ultimul ei videoclip cum să fii gata în cinci minute sau mai puţin pentru o video conferinţă de ultimă oră.

Cum majoritatea australienilor lucrează de acasă, conferinţele video sunt uzuale. Mulţi încearcă să-şi dea seama cum să arate profesionist în cadrul unui apel video, chiar dacă sunt în confortul de acasă.

 

Sursa foto: Daily Mail
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici