O parte din cea mai mare piaţă alimentară din Franţa va fi transformată în morgă

Odată cu creşterea numărului deceselor din Franţa, poliţia a anunţat că va transforma o parte din cea mai mare piaţa alimentară tip angro din ţară într-o morgă temporară, relatează News Week.

949 afișări
Imaginea articolului O parte din cea mai mare piaţă alimentară din Franţa va fi transformată în morgă

SURSĂ FOTO: http://www.leparisien.fr/

Numărul deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns la peste 5300, înregistrând ieri o creştere de 12% faţă de ziua precedentă, a precizat Jerome Salomon, liderul Autorităţii Publice de Sănătate.
 
Parisul, cel mai populat oraş din ţară, este una dintre cele mai afectate zone. 
 
Poliţia va transforma o parte din Piaţa Rungis, situată în exteriorul Parisului, într-o morgă temporară pentru a depozita trupurile celor răpuşi de virus în regiune, deoarece locaţiile funerare sunt compleşite.
 
Locaţia va permite trupurilor să fie păstrate în cele mai acceptabile condiţii din punct de vedere al sănătăţii publice", a prezicat Poliţia franceză într-o comunicat emis.
 
SURSĂ FOTO: Le Parisien
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici