Pfizer este pregătit să ceară aprobare pentru vaccinul anti-Covid pentru copii. Când va fi gata

  • Pfizer / BioNTech doreşte să ceară autorizaţie pentru crearea unui vaccin anti-Covid pentru copii sub 12 ani
  • Pe măsură ce sezonul rece se apropie, o mare parte a populaţiei a devenit vulnerabilă
  • Preşedintele companiei a dat asigurări că noul vaccin va fi disponibil în câteva zile
1592 afișări
Imaginea articolului Pfizer este pregătit să ceară aprobare pentru vaccinul anti-Covid pentru copii. Când va fi gata

Pfizer / BioNTech intenţionează să ceară autorizarea unui vaccin Covid-19 pentru copii sub vârsta de 12 ani. Cum sezonul rece se apropie, este necesar ca popoulaţia să fie protejată împotriva riscului de infectare.

"Este o chestiune de zile, nu de săptămâni", a declarat preşedintele şi CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, cu privire la momentul în care compania va transmite datele pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 11 ani către autorizare de la Agenţia Naţională pentru Alimente şi Medicamente (FDA).

Dr. Rochelle Walensky, directorul Centrelor SUA pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor, a declarat  că CDC va revizui urgent datele referitoare la vaccinurile pentru copiii de 5-11 ani.

Odată ce datele vor fi transmise va fi necesar ca să treacă prin cele două comitete, FDA şi CDC. Dacă ambele vor fi de acord, vaccinul va fi aprobat şi gata pentru distribuire către populaţie.

Oficialii au responsabilitatea de a educa publicul pentru a înţelege necesitatea vaccinării la copii, cât de importantă este pentru sănătatea lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici