Primăria Tulcea caută urgent personal pentru centrul de vaccinare. Medicii sunt plătiţi 90 de lei pe oră, asistenţii cu 45 de lei, iar registratorii primesc 20 de lei

  • Primăria Tulcea caută personal pentru centrul de vaccinare.
  • Autorităţile au nevoie urgent de cel puţin trei medici şi asistenţi medicali care să asigure permanenţa în centrul de vaccinare.
1119 afișări
Imaginea articolului Primăria Tulcea caută urgent personal pentru centrul de vaccinare. Medicii sunt plătiţi 90 de lei pe oră, asistenţii cu 45 de lei, iar registratorii primesc 20 de lei

Primăria Tulcea caută urgent personal pentru centrul de vaccinare. Medicii sunt plătiţi 90 de lei pe oră, asistenţii cu 45 de lei, iar registratorii primesc 20 de lei

Reprezentanţii Primăriei Tulcea anunţă că la centrul de vaccinare din oraş este nevoie de personal şi fac apel la spiritul civic al locuitorilor.

„Centrul de vaccinare are nevoie urgentă de personal! Pe tot parcursul crizei cauzate de Covid-19 s-a făcut apel constant la civism. Nicio pandemie nu poate fi eradicată fără concursul întregii societăţi. Profesia de medic presupune încrederea societăţii şi responsabilitatea deplină faţă de aceasta”, scrie în mesajul Primăriei Tulcea.

Autorităţile locale anunţă că pentru asigurarea permanenţei este nevoie de doi medici şi doi asistenţi medicali. Medicii sunt plătiţi 90 de lei pe oră, asistenţii cu 45 de lei, iar registratorii primesc 20 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici