Studiu. Varianta Delta nu produce cazuri grave în rândul copiilor şi adolescenţilor

Varianta Delta a coronavirusului nu produce cazuri grave în rândul copiilor şi adolescenţilor. Acesta este rezultatul unui studiu CDC, citat de Aleph News.

1089 afișări
Imaginea articolului Studiu. Varianta Delta nu produce cazuri grave în rândul copiilor şi adolescenţilor

Studiu. Varianta Delta nu produce cazuri grave în rândul copiilor şi adolescenţilor

Specialiştii americani spun că varianta Delta a coronavirusului nu produce cazuri grave în rândul copiilor şi adolescenţilor prin comparaţie cu alte variante ale virusului.

Centrul pentru controlul bolilor din Statele Unite a studiat datele pacienţilor spitalizaţi cu diagnosticul COVID-19 din 99 de comitate din 14 state americane, acoperind aproximativ 10% din populaţia Statelor Unite.

Din cei 3.116 copii şi adolescenţi spitalizaţi în cele trei luni şi jumătate dinainte de varianta Delta, aproximativ 26% au fost internaţi la terapie intensivă, 6% au fost plasaţi pe ventilator şi mai puţin de 1% au decedat.

După răspândirea variantei Delta, dintre cele 164 de spitalizări analizate în intervalul de o lună şi jumătate, aproximativ 23% au avut nevoie de terapie intensivă, 10% au avut nevoie de ventilator şi mai puţin de 2% au decedat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici