Ţara europeană cu mai puţin de 10 cazuri noi în ultimele 24 de ore. Viaţa începe să revină la normal

Comandamentul pentru Gestionarea Crizelor Naţionale din Croaţia a precizat sâmbătă că numărul de noi infecţii în 24 de ore este de doar şapte, relatează Croatia Week.

10032 afișări
Imaginea articolului Ţara europeană cu mai puţin de 10 cazuri noi în ultimele 24 de ore. Viaţa începe să revină la normal

Ţara europeană cu mai puţin de 10 cazuri noi în ultimele 24 de ore. Viaţa începe să revină la normal

Numărul total a ajuns la 2015, iar numărul total al testelor este de aproape 31.000. Astfel un procent de 6.52% din persoanele testate au fost confirmate cu noul coronavirus.

La capitolul decese, Croaţia stă "foarte bine" având doar 54 de persoane care au încetat din viaţă din cauza COVID-19.

Numărul mic de noi cazuri a determinat autorităţile de la Zagreb să redeschidă toate magazinele cu excepţia mall-urilor. Muzeele, bibliotecile vor fi deasemenea deschise, iar sportivii ce desfăşoară sporturi individuale se vor putea antrena.

Transportul public va fi reluat cu excepţia celui maritim.

Acestea sunt măsurile din prima fază de relaxare a restricţiilor, iar dacă trendul descendent se menţine Guvernul din Croaţia va implementa un al doilea set de măsuri de relaxare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici