Thailanda dezinfectează pachetele venite din China, de teama coronavirusului | VIDEO

  • În filmare pot fi observaţi mai mulţi lucrători în costume de protecţie, ce dezinfectează de zor pachetele care sosesc din China, înainte de a fi date jos din camioane.
  • Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat însă că nu sunt motive de îngrijorare: coronavirusul nu se transmite prin atingerea pachetelor sau scrisorilor venite din China deoarece virusul nu rezistă mult timp pe obiecte.
406 afișări
Imaginea articolului Thailanda dezinfectează pachetele venite din China, de teama coronavirusului | VIDEO

Thailanda dezinfectează pachetele venite din China, de teama coronavirusului | VIDEO

Pachetele din China, care ajung în Thailanda, sunt dezinfectate, din cauza coronavirusului, după cum se poate observa într-un filmuleţ postat, vineri, pe contul de Twitter al ABC News. 

În filmare pot fi observaţi mai mulţi lucrători în costume de protecţie, ce dezinfectează de zor pachetele care sosesc din China, înainte de a fi date jos din camioane.

Angajaţii Poştei Române care lucrează la oficiile din Dolj au cerut conducerii companiei măşti şi mănuşi de protecţie de teamă că se vor infecta cu coronavirus.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat însă că nu sunt motive de îngrijorare: coronavirusul nu se transmite prin atingerea pachetelor sau scrisorilor venite din China deoarece virusul nu rezistă mult timp pe obiecte.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici