Zeci de incidente cardiovasculare raportate în Franţa în urma tratamentului cu hidroxiclorochina

Franţa a raportat zeci de cazuri de probleme cardiace ce au legătură cu tratamentul esperimental cu medicamentul anti-malarie despre care Donald Trump a spus că este o posibilă soluţie în tratarea coronavirusului, relatează The Hill.

6909 afișări
Imaginea articolului Zeci de incidente cardiovasculare raportate în Franţa în urma tratamentului cu hidroxiclorochina

Zeci de incidente cardiace raportate în Franţa în urma tratamentului cu hidroxiclorochina

Datele publicate de Agenţia de Siguranţă a Medicamentelor şi Produselor Medicale din Franţa arată că au fost raportate 43 de cazuri de incidente cardiace ce au legătură cu hidroxiclorochina, subliniind riscul pe care astfel de tratamente îl au.
 
Datele iniţiale arată că riscurile, în special cel cardivascular, asociate cu aceste tratamente este prezent şi posibil mai mare la pacienţii COVID-19", a precizat agenţia.
 
Aceste medicamente trebuie folosite numai în spitale sub stricta supraveghere medicală", au mai adăugat aceştia.
 
În total Franţa a raportat 100 de incidente medicale asociate tratamentelor experimentare şi 4 decese. Incidentele sunt împărţite între tramentele cu hidroxiclorochina şi cele cu medicamente pentru HIV.
 
Raportul Agenţiei vine la scurt timp după ce Donald Trump a catalogat tratamentul cu hidroxiclorochina un game changer.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici