Corina Chiriac: Nae Lăzărescu a fost unul dintre marii actori de comedie ai scenei româneşti

Cântăreaţa Corina Chiriac a declarat, pentru MEDIAFAX, că Nae Lăzărescu, care a încetat din viaţă joi dimineaţă, era un om discret şi elegant, afirmând că a fost unul dintre marii actori de comedie ai scenei româneşti.

254 afișări
Imaginea articolului Corina Chiriac: Nae Lăzărescu a fost unul dintre marii actori de comedie ai scenei româneşti

Corina Chiriac: Nae Lăzărescu a fost unul dintre marii actori de comedie ai scenei româneşti (Imagine: Nicu Mircea/Mediafax Foto)

Întrebată ce a însemnat întâlnirea cu Nae Lăzărescu, Corina Chiriac a declarat pentru MEDIAFAX: "Au fost anii cei mai frumoşi ai carierei mele. (...) L-am întâlnit la spectacole, la emisiuni de televiziune. (...) Nae era discret şi elegant în culise cu actorii", a declarat artista.

"Nae a fost unul dintre marii actori de comedie ai scenei româneşti. (...) Sper ca Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar locurile rămase vacante să fie ocupate de oameni cu devotament precum regretatul Nae Lăzărescu", a mai afirmat aceasta.

Actorul Nae Lăzărescu, care a murit joi dimineaţă, la vârsta de 72 de ani, va fi înmormântat sâmbătă, la Focşani, a declarat pentru MEDIAFAX directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", Alexandru Arşinel.

Trupul neînsufleţit al actorului Nae Lăzărescu va fi depus vineri, la prânz, în sala Savoy a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase, a mai precizat Alexandru Arşinel.

Potrivit directorului Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", actorul Nae Lăzărescu a murit joi dimineaţă, în locuinţa sa, după ce miercuri seară a fost împărtăşit şi spovedit.

Potrivit unor surse medicale, Nae Lăzărescu avea o suferinţă cronică la ficat şi era în investigaţii. Acesta mergea o dată pe lună la Spitalul Fundeni din Bucureşti pentru analize medicale.

Nae Lăzărescu spunea în iulie că s-ar putea să fie nevoit să ia o pauză de la actorie, din cauza unor probleme de sănătate.

Actorul arăta, într-un interviu, că a făcut stand-up comedy de când s-a născut şi că a vrut neapărat să lucreze la Teatrul "Constantin Tănase".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici