Facebook îţi SCHIMBĂ din nou profilul! Aplicaţia care îţi va dezvălui "întreaga istorie" devine OBLIGATORIE

Facebook se schimbă din nou, introducând obligatoriu aplicaţia pe care a lansat-o anul trecut şi care modifica până acum profilele utilizatorilor doar la solicitarea acestora.

8651 afișări
Imaginea articolului Facebook îţi SCHIMBĂ din nou profilul! Aplicaţia care îţi va dezvălui "întreaga istorie" devine OBLIGATORIE

Facebook îţi SCHIMBĂ din nou profilul! Aplicaţia care îţi va dezvălui "întreaga istorie" devine OBLIGATORIE

Aplicaţia Timeline de la Facebook, care expune întreaga istorie a utilizatorilor pe site pe paginile de profil ale acestora, va fi introdusă automat, informează Daily Mail.

Noul "look" Facebook putea fi adoptat până acum de către utilizatori doar în cazul în care îşi doreau acest lucru.

"Anul trecut am introdus timeline, un nou tip de profil care pune în evidenţă fotografiile, postările şi evenimentele dumneavoastră, în aşa fel încât să vă spună povestea", anunţă reţeaua de socializare pe blog-ul său oficial.

"În câteva săptămâni, fiecare va avea timeline. În momentul în care acest lucru se va întâmpla, veţi avea 7 zile la dispoziţie să previzionaţi ce apare pe profilul dumneavoastră. Aceasta vă permite să adăugaţi sau să ascundeţi tot ce doriţi, înainte ca cineva să vadă actualizarea", se mai arată pe blog-ul companiei.

Timeline a fost criticat fiindcă arată lumii poze şi postări pe care unii dintre utilizatori nu ar fi dorit să le readucă în actualitate.

Mark Zuckerberg a descris timeline ca aplicaţia care îţi permite "să îţi spui întreaga poveste a vieţii tale într-o singură pagină".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici