Ghiţă: Sunt convins că domnul Vântu se va abţine de la a mai participa la "alte acţiuni cu iz penal"

Sebastian Ghiţă a declarat, pentru MEDIAFAX, că fapte precum cele comise de Sorin Ovidiu Vântu nu-şi au locul în mediul de afaceri din România şi este convins că, în urma decizie de vineri a instanţei, acesta se va abţine de la a mai participa la "alte acţiuni cu iz penal".

646 afișări
Imaginea articolului Ghiţă: Sunt convins că domnul Vântu se va abţine de la a mai participa la "alte acţiuni cu iz penal"

Ghiţă: Sunt convins că domnul Vântu se va abţine de la a mai participa la "alte acţiuni cu iz penal" (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare, iar Ion Ilie Cezar la cinci luni, în dosarul în care au fost judecaţi pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă, potrivit unei decizii a Judecătoriei sectorului 1. Decizia poate fi contestată la Tribunalul Capitalei.

Contactat de MEDIAFAX, omul de afaceri Sebastian Ghiţă, patron al televiziunii de ştiri România TV şi fost manager al Realitatea TV, a declarat vineri că acesta nu este un proces al lui contra lui Sorin Ovidiu Vântu. "Nu este un proces al meu contra domnului Vântu, acuzatorul este Parchetul", a spus Sebastian Ghiţă.

Întrebat dacă este mulţumit de decizia luată de Judecătoria sectorului 1, Sebastian Ghiţă a spus că "pedepsele sunt cele prevăzute de lege".

"Cred că astfel de fapte şi acţiuni nu-şi au locul în mediul de afaceri din România şi sunt convins că domnul Vântu se va abţine de la a mai participa la alte acţiuni cu iz penal", a mai spus Sebastian Ghiţă.

În 23 mai 2011, Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar au fost trimişi în judecată, în stare de arest, pentru şantaj, de către procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici