Google TV se lansează în toată lumea anul viitor

Eric Schmidt, CEO al Google, a declarat, marţi, că platforma de televiziune a grupului, Google TV, se va lansa la nivel global anul viitor.

103 afișări
Imaginea articolului Google TV se lansează în toată lumea anul viitor

Google TV se lansează în toată lumea anul viitor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit lui Schmidt, Google TV ar trebui să fie lansat chiar toamna aceasta în Statele Unite ale Americii şi mai târziu la nivel global, fără îndoială în 2011.

Google TV permite telespectatorilor să acceseze internetul pe ecranele TV, de exemplu, să descarce filme sau să vadă fotografii.

Pentru lansarea acestei platforme, Google a colaborat cu Sony şi Logitech.

Declaraţiile liderului Google au fost făcute la Ifa, un salon dedicat tehnologiei, deschis la Berlin. Televiziunea "hibridă", conectată la internet, este una dintre principalele teme abordate la Ifa. În afară de Google, Apple are deja activităţi în acest sector şi există speculaţii privind lansarea Amazon în domeniu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici