O actriţă a murit subit la doar 32 de ani. Charlbi Dean a strălucit în acest an la Cannes, filmul ei câştigând premiul Palme d'Or

  • Un reprezentant al actriţei şi modelului sud-african a declarat că Charlbi Dean, în vârstă de 32 de ani, a decedat luni, în urma unei boli neaşteptate şi subite.
  • Familia încă nu a transmis cu ce boală se lupta Dean, dar o sursă a spus că aceasta a murit într-un spital din New York.
7301 afișări
Imaginea articolului O actriţă a murit subit la doar 32 de ani. Charlbi Dean a strălucit în acest an la Cannes, filmul ei câştigând premiul Palme d'Or

Charlbi Dean a obţinut recent cel mai mare rol al ei în "Triangle of Sadness". Filmul nu a ajuns încă în cinematografe, dar a impresionat la ediţia din acest an a Festivalului de Film de la Cannes... unde a primit premiul Palme d'Or. Este vorba despre un vas de croazieră naufragiat şi despre pasagerii săi care sunt aduşi la ţărm, Charlbi este protagonista, jucând alături de Woody Harrelson ... distribuţia a făcut mare vâlvă pe covorul roşu în Franţa în luna mai, scrie TMZ.

Ea este cunoscută şi pentru activitatea sa în serialul CW "Black Lightning", unde a jucat rolul antieroului Syonide. Printre alte filme la care a lucrat se numără "Blood in the Water", "Don't Sleep", "An Interview with God" şi "Porthole".

De asemenea, Charlbi Dean a defilat pe numeroase podiumuri din toată lumea şi a apărut pe mai multe coperte de reviste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici