O carte pe zi: „Cum să ierţi ceea ce nu poţi uita” de Lysa Terkeurst

O carte pe zi: „Cum să ierţi ceea ce nu poţi uita” de Lysa Terkeurst. Meriţi să nu mai suferi pentru ceea ce ţi-au făcut alte persoane.

345 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Cum să ierţi ceea ce nu poţi uita” de Lysa Terkeurst

O carte pe zi: „Cum să ierţi ceea ce nu poţi uita” de Lysa Terkeurst

Lysa TerKeurst este un vorbitor american şi autoare de non-ficţiune creştină. Ea a scris mai mult de o duzină de cărţi, pe această temă sau similare.

Pleacă de la întrebarea: Te-ai simţit vreodată captiv într-un ciclu al durerii fără antitdot, gândidinu-te obsesiv la ofenese din trecut rerezolvate? Ştii că nu mai poţi continua aşa, dar nu ştii ce să faci în continuare. Lysa a făcut această călătorie şi o împărtăţeţte cititorilor.

Scriu editorii, prelând ideile autoarei:

„Dragul meu prieten, înţeleg, profund şi personal, cât de greu este când cineva face un lucru definitiv care pare şi de neiertat. Am plâns mult din această cauză şi m-am luptat cu atât de multe întrebări:
• Şi dacă iertarea nu va rezolva de fapt nimic?
• Dacă iert înseamnă că va trebui să mai am vreo relaţie cu acea persoană?
• Este oare posibil să ierţi dacă nici măcar nu le pare rău pentru ceea ce au făcut?

Dacă te regăseşti în aceste întrebări, ai pus mâna pe cartea de care ai nevoie. În paginile ei vom avea grijă de inima ta. Gândurile tale nu vor trebui să fie editate. Rezistenţa ta este înţeleasă. Dar există câteva perspective biblice la care ar trebui să te gândeşti care au adus, în cele din urmă, ceva pace în viaţa mea. Şi îţi doresc acelaşi lucru.

Durerea aceea cu care ai trăit? Acele sentimente de anxietate care nu îţi dau pace?

Şi, dacă nimeni altcineva nu ţi-a spus că îi pare rău pentru durerea ta profundă, o voi face eu. Inima mea suferă pentru ceea ce îi face să sufere pe atât de mulţi dintre noi. Aşa că lasă-mă să te iau de mână şi să te conduc pe calea care îţi arată că iertarea nu este doar posibilă, ci şi una dintre cele mai terapeutice decizii pe care le poţi lua.”

Lysa Terkeurst - Cum să ierţi ceea ce nu poţi uita. Descoperă cum treci, mai departe, să te împaci cu aminitirile dureroase şi să-ţi croieşti o viaţă care să fie din nou frumoasă. Traducere din limba engleză de Carmen Ştefania Neacşu. Editura Litera, coelcţia Introspectiv.332 pag.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici